Marine/Caravan

Marine/ Caravan

MARINE

NDS har vært leverandør av båtutstyr til fritids- og yrkesbåter gjennom flere tiår. 

Vi kan i dag tilby et bredt spekter innen lys, elektrisk utstyr, varme/aircondition, batterier, lyd og bilde, olje, kjemi, verktøy etc.
NDS benytter kun leverandører som tilfredsstiller høye kvalitetskrav tilpasset et maritimt miljø, noe som er nødvendig med hensyn til sikkerhet og pålitelighet

For pressemelding vedrørende oppkjøpet av Sola Shipping les mer

CARAVAN

NDS har med sitt brede produktsortiment- og landsdekkende distribusjon blitt en viktig leverandør til bobil og caravanforhandlere landet rundt.

Flere av våre leverandører produserer utstyr som blir montert originalt på bobiler og campingvogner. Vårt moderselskap Hella er hovedleverandør av lys til nesten alle store produsenter i Europa.

Det samme er Varta og flere andre av våre importlinjer.

Vi tilbyr kun kjente merkevarer som tilfredsstiller de kvalitetskravene som Hella konsernet har til sine leverandører og samarbeidspartnere.

Sortimentet vi tilbyr er innen bla: Lys, batterier, elektrisk utstyr, bilpleie, teknisk kjemi, olje, brannvern, verkstedmateriell og slitedeler.

Flere forhandlere ønsker nå også å ta service og reparasjoner på bildelen av bobiler. Vi dekker en stor del av bilparken når det gjelder slitedeler og servicedeler.

Vi har egen online-katalog, hvor forhandler kan søke frem varen via produktsøk eller via bilens registreringsnummer.

Vårt landsdekkende distribusjonsnett, med over 20 egne avdelinger fra Kristiansand til Tromsø, gjør at vi tilbyr svært hurtig og god levering over hele landet.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne! Ta kontakt
Klikk her for mer informasjon om våre marine- og caravan produkter hnautoshop.no