Ny kjedesjef i AutoMester

En av norges eldste og mest anerkjente verkstedkjeder har fått ny kjedesjef. Siw Merete Holter vil ta over stillingen etter Jarle Mauritzen.

«Siw Merete tar over en kjede i god utvikling og med ett innhold og profil som bransjen vet å verdsette . Siw tiltrer stillingen i en periode hvor kjeden og bransjen skal inn i den i den digitale tidsalderen og vi gleder oss til å få Siw med på laget sier Administrende Direktør i Hellanor Frode Martinussen. Siw kommer fra stillingen som konstituert adm dir i Comfort AS. Tidligere har hun vært scandinavisk produktsjef i Agco (Eikmaskiner i Norge) og har lang erfaring i arbeidet med profesjonelle kjeder og B:B. Siw fikk jobben i kraft av sin kompetanse men det er veldig hyggelig at den kvinnelige andelen øker i den ellers mannsdominerte bransjen avslutter Martinussen med. 

AutoMester er en landsdekkende bilverkstedkjede, som har både mekaniske, karosseri- og lakkverksteder i hele Norge. Vår kjede er en av de ledende innenfor verkstedtjenester i Norge, og utfører alt av service- og reparasjoner for din bil. Kjeden er eid av Hellanor AS.