Aktuelt

NDS inngår samarbeidsavtale med Mjøsbil AS

NDS Group AS fortsetter fremgangen og har signert en ny avtale verdt 150 millioner kroner med Mjøsbil AS.

NDS Group blir den nye foretrukne partner til Mjøsbil AS. Kontrakten strekker seg over flere år og har en estimert verdi på ca. 150 millioner kroner.

Mjøsbil har siden 1989 vært en ledende og lønnsom leverandør av motorrelaterte tjenester og produkter. Med sine fire grossist avdelinger vil de styrke NDS Group sin lokale tilstedeværelse og distribusjon. «Vi har inngått ett samarbeid med en profesjonell partner med sterk lokal tilstedeværelse som gjør at vi sammen kan betjene kundene i området på en svært god måte.  Kundene ser at vi er en serviceinnstilt, lokal, fleksibel, moderne og kunnskapsrik organisasjon. Vi ønsker å være en partner for verksteder og verkstedskjeder og denne avtalen viser dette» sier Morten Dyrberg Kommersiell Direktør i NDS Group.

Avtalen innebærer også at Mjøsbil sine verksteder vil inngå i AutoMester kjeden. «Vi er svært stolte over at Mjøsbil velger AutoMester kjeden for alle sine verksteder. Dette vil styrke oss lokalt i områdene og totalt for hele kjeden. Dette er en stor milepæl for oss og den største avtalen som er gjort, og viser at de tiltakene vi har iverksatt gir resultater. Det er en fin avslutning for meg med å få denne på plass før ny kjedesjef Katrine Køste er på plass sier avtroppende kjedesjef Siw Holter».

«NDS Group sin visjon er at deres kunder skal bli best i sin bransje, og det er vi overbevist om at de mener etter en grundig helhetsvurdering med valg av ny leverandør. NDS Group AS fremstår meget profesjonelle, fremoverlente, og lytter til kundens behov. Dette ble spesielt synlig når det gjelder NDS Group sin satsning på moderne IT løsninger for verkstedsbransjen. Vi gleder oss til reisen fremover med de sier Jens Petter Markestad, Daglig leder i Mjøsbil.»

Gjennom de siste 18 månedene har NDS Group investert tungt i å bygge en moderne plattform for de profesjonelle verkstedene i Norge. Med en ny IT plattform, et moderne ERP system, sammenfallende med et bredere produktsortiment og en mer kundeorientert strategi har NDS Group satt seg selv i en posisjon for vekst. «Vi er henrykt over å ha signert en så betydelig avtale. Etter å ha vunnet flere kontrakter med uavhengige verkstedskjeder er vi nå også veldig fornøyd med at vårt verkstedskonsept vokser tosifret. Vi ønsker velkommen til alle nye AutoMester medlemmer og kjeden viser igjen til vekst» sier styreformann og administrerende direktør Janno Gröne.

Fra venstre, Morten Dyrberg Kommersiell Direktør NDS Group og Jens Petter Markestad, Daglig leder Mjøsbil AS