Aktuelt

Leif Hastadklev AS følger Mjøsbil til NDS Group AS.

For andre gang på få dager annonserer NDS en ny stor partneravtale. Denne gang med Leif Hastadklev AS, som innebærer at NDS får en ny avdeling i Stjørdal samt at Hastadklevs egeneide verksteder går fra Mekonomen til AutoMester. Avtalen strekker seg over flere år og er verdt rundt 75 millioner.

Med avtalen styrker NDS seg ytterligere i Trondheims-regionen, og kan nå skilte med lokale avdelinger i Trondheim, Stjørdal, Verdal og Namsos. «Lokal tilstedeværelse er avgjørende for rask og effektiv distribusjon, noe både egne AutoMester-medlemmer og øvrige kunder vil nyte godt av», sier kommersiell direktør hos NDS Morten Dyrberg.

Leif Hastadklev AS har vært hos samme leverandør siden 2004, og skiftet til NDS er basert på grundige vurderinger. «NDS har vist at de er både ambisiøse og løsningsorienterte i den dialogen vi har hatt. Sammen med moderne it-systemer og integrasjoner de tilbyr for effektiv verkstedsdrift er vi overbevist om at NDS er riktig partner for oss fremover», sier styreleder Leif Anders Hastadklev.

«På bakgrunn av de investeringer og forbedringer vi har gjort, kan NDS nå tilby en topp moderne IT-løsning til verkstedene. NDS er en smidig, lokal aktør som kan tilby skreddersydde og mer fleksible løsninger for kunder som Hastadklev. Denne avtalen er nok en bekreftelse på at vår strategi og innstilling verdsettes av kundene», avslutter Styreformann og Administrerende direktør i NDS Group AS Janno Gröne.

Fra venstre: Leif Anders Hastadklev, Jan Håvard Hastadklev og Morten Dyrberg, NDS Group.