NDS Group inngår strategisk avtale med Snap Drive

Fra 2. Januar 2020 vil NDS Group bli hovedleverandør til verkstedskjeden Snap Drive

og blir den foretrukne leverandøren til Bertel O. Steen gruppen innenfor det uavhengige ettermarkedet. Den flerårige kontrakten som nå er inngått regnes som den største enkelt-kontrakten i sitt slag i det norske markedet og er estimert til en verdi rundt 150 millioner NOK.

Snap Drive er en ledende kjede med verksteder i Norge, og har konsentrert verkstedene rundt de større byene. Snap Drive har gjennom de siste årene demonstrert solid vekst og har ambisjoner om å fortsette å vokse og dermed utvide kjeden framover. «Vi ser fram til partnerskapet med NDS Group, og med denne avtalen legger vi forholdene til rette for en bærekraftig utvikling og vekst av kjeden vår i årene som kommer» sier Morten Harsem, Administrerende Direktør i Snap Drive.

Eier av Snap Drive, Bertel O. Steen gruppen, er en av Norges ledende innen import og salg av biler, med varemerker som Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Fuso og Setra i porteføljen. «Basert på en helhetsvurdering av kvalitet, logistikk, administrasjon og pris falt valget vårt på NDS som partner i årene som kommer», sier Tom Haarstad, Direktør for strategiske forhandlinger i Bertel O. Steen.

«For oss er det et veldig spennende og viktig partnerskap som inngås. Det viser at kundene i Norge ser fordelene med en sterk, lokal, fleksibel og servicerettet leverandør. Vi vil være en partner som bygger tillitt til de uavhengige verkstedene, og vi setter kundene våre først. Det at vi nå vinner den største leverandøravtalen i Norge, viser at vi er på rett vei» sier Janno Gröne, Administrerende Direktør i NDS Group.

NDS Group, tidligere Hellanor, ble kjøpt av investeringsselskapet AURELIUS i desember 2018. Etter at selskapet nå er blitt skilt ut fra tidligere eier, Hella, har selskapet gjennomgått mange endringer, inkludert en modernisering og framstår nå i ny drakt. Den nye visjonen til selskapet setter kunden i fokus: «Våre kunder blir best i sin bransje». Avtalen med Snap Drive og Bertel O. Steen gruppen demonstrerer at strategien virker, og representerer en milepæl i NDS Group sin ambisiøse vekstplan framover.  

NDS Group og Snap Drive inngår strategisk avtale

(f.v Tom Haarstad (Bertel O. Steen), Christoffer Lampe (NDS), Janno Gröne (NDS) og Morten Harsem (Snap Drive)

Om NDS - Nordic Distribution & Service Group

NDS er den nest-største grossisten i Norge innenfor ettermarket til bilbransjen, og har sitt hovedkontor på Skytta nær Oslo. NDS sine kunder er typisk bilverksteder, bilforhandlere og lokale grossister. Distribusjonen skjer fra sentrallageret til NDS på Skytta, samt gjennom et nettverk av 20 lokale avdelinger rundt om i hele landet. I tillegg til dette har NDS også sitt eget franchise konsept for verksteder, AutoMester, samt at man også tilbyr tredjeparts konsepter som Bosch Car Service. Gjennom AutoMatriell, en integrert del av NDS Group, tilbyr man også verksteds utstyr fra ledende produsenter som blant flere John Bean og MAHA. Tidligere Hellanor, ble kjøpt opp av investeringsselskapet AURELIUS i desember 2018. Under det nye eierskapet har selskapet gjennomgått en modernisering og man har endret navn til NDS Group AS.

 

OM AURELIUS

AURELIUS Group er et Europeisk investeringsselskap med kontorer I München, London, Stockholm, Madrid og Amsterdam. Siden selskapet ble stiftet i 2006 har AURELIUS vokst fra å være en lokal investor til å bli en internasjonal aktør med en betydelig portefølje.

AURELIUS Equity Opportunities SE & Co. KGaA (ISIN: DE000A0JK2A8, ticker symbol: AR4) er selskapet som er børsnotert innenfor AURELIUS gruppen, og handles på alle tyske børser. Selskapet fokuserer på å investere i mellomstore selskap i ulike typer industrier som befinner seg i spesielle situasjoner eller står ovenfor en omstrukturering.  AURELIUS Equity Opportunities har for øyeblikket 21 selskap i sin portefølje over hele Europa. Porteføljen består av rundt 15,000 medarbeidere og generere en årlig omsetning på mer enn 3.8 mrd. EUR Selskapets markedsverdi er omtrent 1.2 mrd. EUR  (Juni 2019).

For å lese mer, besøk nettsiden:  www.aureliusinvest.de