Nå er den fine, mørke tiden her!

Nå nærmer høsten og mørkere tider seg med stormskritt og lys kommer igjen i fokus. NDS Group har lange tradisjoner innen lys, og har helt siden vi ble etablert som Hellanor i 1963 hatt belysning som ett av våre viktigste segmenter.

Som hovedimportør av HELLA nyter vi godt av deres erfaringer tilbake til deres oppstart i 1899, og nå skal vi ytterligere forsterke vår satsing på lys. «Det har de siste årene vært mye bevegelse i markedet – innovasjon og nye aktører har ført til økt konkurranse. Her skal vi være til stede og vi skal tilby attraktive og innovative produkter innen belysning» sier Morten Dyrberg, CCO i NDS Group.

Egen merkevare
Et naturlig steg for NDS Group har derfor vært å utvikle vår egen merkevare for lys, LYZZPRO. «Store temperaturforskjeller, regn, fukt, snø og is samt et sterkt behov for kraftig lys i høst- og vintermånedene krever mye av lykter som alltid skal yte maksimalt, og vi har utviklet LYZZPRO spesielt med tanke på å håndtere de krevende forholdene vi har i Norden» sier Morten Dyrberg. NDS Group bruker også mye ressurser på testing og utprøving av produktene for å forsikre seg om at kvaliteten og funksjonene ikke bare fungerer på tegnebordet, men også i faktisk bruk.

Innovative kvalitetsprodukter
Da NDS Group valgte å satse på vår egen merkevare for lys var kvalitet og innovasjon to av våre viktigste kriterier. I LYZZPRO tilbyr vi en kombinasjon av kvalitet, innovasjon og pris som vil være veldig attraktiv for kundene.

Et eksempel på innovasjon får markedet se allerede nå. NDS Group lanserer nå en serie med ledbarer – LYZZPRO STEALTH WLB. Serien kombinerer kraftige ekstralys sammen med godkjente varsellys i en og samme ledbar. Ifølge Morten Dyrberg er det et sterkt behov for slike kombinasjonslys og NDS Group vil være en av de første på markedet med en slik løsning.

LYZZPRO i Norden
NDS Group ser et sterkt voksende segment i Norge og hele Norden innenfor belysning. «Etterspørselen av LYZZPRO lokalt er stor og vi opplever også økt interesse fra nordiske aktører. Derfor jobber vi i dag med å legge til rette legge for distribusjon i hele det nordiske markedet» forteller Morten Dyrberg.

LYZZPRO-produkter finner du i kategoriene arbeidslys, ekstralys og varsellys, og er tilgjengelig gjennom våre 20 egne avdelinger samt våre dyktige partnere rundt om i landet.

 

Sjekk også ut vår LYSKAMPANJE som er i gang på  AutoShop.no!