Aktuelt

NDS Group kjøper Nordic Wash

NDS Group styrker ytterligere divisjon for verkstedutstyr

NDS Group AS kjøper, gjennom sitt heleide datterselskap Nordic Lift AS, den norske leverandøren av vaskeutstyr, Nordic Wash AS, fra Knut Ulseth, Frode Rosmæl og Brødrene Brå AS. Med denne transaksjonen tar NDS Group et nytt steg på veien i forhold til strategien om å vokse videre gjennom oppkjøp. Nordic Wash blir også et strategisk tillegg til NDS sin avdeling for verkstedsutstyr, AutoMateriell, og det forventes synergier på tvers av selskapene. Oppkjøpet bekrefter vekststrategien som NDS Group har lagt, hvor oppkjøp er en sentral del. NDS Group skal være en grossist med et landsdekkende nettverk, med en attraktiv produktportefølje og service for sine verkstedskunder.

Nordic Wash innehar agentur på bilvaskeløsninger tilpasset det norske markedet. Selskapet har samtidig inngått en serviceavtale med Brødrene Brå AS, som har lang erfaring med vaskeløsninger og som sitter på betydelig kompetanse i forhold til installasjon, drift og vedlikehold av disse løsningene.

“Gjennom oppkjøpet av Nordic Wash styrker vi vår bredde innenfor vaskeløsninger til det profesjonelle markedet. Først og fremst sikrer vi tilgang til en solid europeisk leverandør av vaskeutstyr, som har bidratt til tilpassede løsninger for det norske markedet. Oppkjøpet kommer som en naturlig konsekvens av oppkjøpet vi gjorde i November 2021 da Nordic Lift ble en del av gruppen“ sier Janno Gröne, CEO og styreformann i NDS Group AS.

AutoMatriell ansetter Stian Goldeng
I tillegg til overnevnte, styrkes også avdeling AutoMatriell med ansettelse av en velkjent skikkelse innenfor bransjen. Stian Goldeng kommer fra stillingen som Daglig Leder for Car-O-Liner som han har hatt siden 2015. Med ansettelsen av Stian Goldeng, styrker AutoMatriell sin kompetanse innenfor salg av vekstedsutsyr, samt at Goldeng vil bringe verdifull erfaring innenfor karosseriutstyr etter mange år i bransjen. Goldeng starter i stillingen 15. august.