Aktuelt

NDS Group inngår samarbeidsavtale med Carfix

NDS med ny storsignering. Carfix inngår samarbeidsavtale.

NDS er valgt som den foretrukne leverandøren til CARFIX fra og med 01.01.2023. Kontrakten strekker seg over flere år og har en estimert verdi på ca 75 MNOK.

Det betyr nok en ny, stor partneravtale for den fremoverlente leverandøren NDS. Carfix AS er en verkstedkjede i sterk vekst med 13 heleide verksteder. De har størst fotavtrykk på Vestlandet, men har også utvidet og dekker nå både Sør - og Østlandet. «Dette er en kjede som ønsker å vokse og ser behovet for en leverandør som setter kunden i fokus» sier Morten Dyrberg, Kommersiell Direktør i NDS Group.

Carfix AS har vært hos samme leverandør siden 2018. Skifte til NDS er basert på grundige vurderinger: «NDS har vist at de er både ambisiøse og løsningsorienterte i den dialogen vi har hatt. Sammenfallende vekststrategier, kombinert med moderne it-systemer og integrasjoner de tilbyr for effektiv verkstedsdrift, gjør at vi er overbevist om at NDS er riktig partner for oss fremover», sier eier og Daglig Leder Torgeir Lyssand.

«På bakgrunn av de investeringer og forbedringer vi har gjort, opplever kundene at vi setter dem i fokus. NDS er en smidig, Norsk aktør som kan tilby skreddersydde og mer fleksible løsninger for kunder som Carfix. Denne avtalen er nok en bekreftelse på at vår strategi og innstilling verdsettes av kundene», avslutter Styreformann og Administrerende direktør i NDS Group AS Janno Gröne.