Arctic Spitsbergen Service AS, er det nyeste medlemmet av AutoMester-familien.

Forbi den 76 ° breddegrad, ca. 1.000 km nord for Tromsø ligger øya Svalbard og verdens nordligste by, Longyearbyen. Byen har ca. 2.300 innbyggere og i området Svalbard og isen rundt finnes ca. 3.000 isbjørner. Temperaturen om vinteren kryper ned mot -25 ° på gradestokken. Solen forsvinner i november og blir borte to måneder.

Selv på dette avsidesliggende unike stedet, trenger folk å få utført service på sine biler, og det både raskt og pålitelig. Det har nå blitt en virkelighet som verkstedeier -og eventyrer Sjur Eide (styremedlem AutoMester) og hans medeiere har jobbet med i mange måneder. Gleden var stor da verkstedet kunne starte sin drift 19. august og endelig offisiell åpning 24. oktober 2019.

Arctic Spitsbergen Service AS, er det nyeste medlemmet av AutoMester-familien. De får sine deler levert fra NDS Group, avdeling Tromsø via båt og fly. AutoMateriell, som er NDS 'datterselskap, leverte utstyr og verktøy samt spesialutstyr for reparasjon av snøscootere.

Lyse og fine lokaler hos AutoMester Svalbard

Siw Holter, Terje Bjaanes og Janno Gröne var med på den offisielle åpningen og i tillegg holdt de det to årlige styremøtet under arktisk himmel. De er meget stolte av deres felles styremedlem Sjur Eide om satsningen.
” Vi er veldig spente på dette prosjektet. Det er et privilegium å støtte kunder i et så eventyrlig prosjekt. Å mestre denne logistiske utfordringen demonstrerer styrken til NDS Group. Vi er med god grunn den foretrukne partneren til norske kunder som trenger fleksible løsninger og høyt servicenivå.” sier Janno Gröne, administrerende direktør i NDS-konsernet.
Siw Holter, daglig leder i AutoMester forteller videre at "AutoMester er en landsdekkende kjede av offentlig godkjente bilverksteder med 223 medlemmer, og med dette nyåpnede verkstedet på Svalbard viser vi virkelig at vi har løsning for landsdekkende bilverksteder."